Creaties uit eigen atelier

Juwelier Wolters heeft een eigen atelier waar op dit moment, naast Wietse zelf, nog 3 goudsmeden werkzaam zijn. Alle sieraden uit de collectie Eigen werk Wietse Wolters zijn hier ontworpen en vervaardigd. Daarnaast worden hier ook reparaties uitgevoerd, een batterij vervangen of een ring groter of kleiner gemaakt.

VijlenSmelten-van-goudHidde Op de foto’s ziet u Hidde bezig met het smelten van goud. Het “nieuwe” goud wordt vervolgens gebruikt om  weer een armband te maken.

Naamloos-5Naamloos-1Naamloos-2Hier ziet u Anne bezig met het aanbrengen van een zetting bij een ring. Met speciaal gereedschap “pukt” ze hem vast zodat ze hem kan vast solderen.

Tom Juwelier WoltersEdelsteen bewerken Juwelier-WoltersArne Juwelier-WoltersTom is hier bezig met het bewerken van een edelsteen voordat hij geplaatst wordt op de ring. Arne kan met behulp van de computer tot nieuwe ontwerpen komen.

Wietse01Wietse02GoudIn het atelier worden veel nieuwe sieraden gemaakt. Hier is Wietse bezig met plaatsen van een diamant in een zelfontworpen ring.

Wilt u een origineel sieraad laten maken, een ring op maat laten maken of een sieraad laten repareren? Loop dan eens binnen om te informeren naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit.