Een begrip in Vleuten

Sinds 1949 is Juwelier Wolters een begrip in Vleuten (nabij Utrecht). Vanaf 1957 is de winkel gevestigd aan de Pastor Ohllaan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze prachtige juwelierszaak. U bent van harte welkom.

Ontwerper

Wietse Wolters is de derde generatie van de familie Wolters die het juweliersvak is ingegaan. Hij kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten door zowel zijn grootvader als zijn vader. Na de Vakschool in Schoonhoven werkte Wietse twee en een half jaar bij gerenommeerde ateliers in Europa. Daarna keerde hij terug naar Vleuten. In 2007 nam hij vol trots de zaak van zijn ouders over.

Exclusief voor u!

Wietse Wolters ontwerpt ook op maat voor klanten. Wat is er mooier dan een sieraad dat volledig op uw wensen is afgestemd? In samenspraak met u komt er een prachtig en persoonlijk sieraad tot stand.

Eigen sieradenlijn

Wietse Wolters heeft een eigen sieradenlijn die bovendien zijn naam draagt. Achter de werkbank in het atelier is de ontwerper helemaal in zijn element. Hij maakt er exclusieve sieraden in beperkte series. Van uiterst ingetogen tot zeer uitbundige creaties. Van natuurlijke grondstoffen creëert hij bijzondere sieraden. Dat gebeurt altijd met de hand en … met passie!

Atelier

In het open atelier ontwerpt en maakt Wietse Wolters sieraden voor zijn eigen lijn én exclusief voor klanten. Ook worden alle reparaties aan sieraden hier gedaan. Als u het wilt, vermaken wij de sieraden voor u. Denk dan bijvoorbeeld aan het vergroten of verkleinen van een ring. Ook voor kleine horlogereparaties kunt u terecht in ons atelier.

Wietse Wolters is erkend goudsmid en edelsmid