Welcome to the world of Endless

De armbanden en “charms”van Endless Jewelry zijn op talloze manieren te combineren. Maak een keuze uit één van de lederen armbanden; enkel, dubbel of tripple, en kies vervolgens uw eigen “charms”. De armbanden hebben een doorsnede van 0,7 cm en uitgerust met een handige magnetische sluiting. De armbanden zijn verkrijgbaar in 12 kleuren en in verschillende lengtes. Draag hem in een enkele variant of wikkel hem om meerdere keren om uw pols. Een dubbele of triple variant biedt meer ruimte voor de “charms”(hangers).

De stijl en vormen van de schakels verschillen en de materialen die gebruikt worden zijn goud, rosegoud, zilver en edelsteen. U kunt alle denkbare combinaties maken.

Jennifer Lopez Collection

“De armbanden en hangers van Endless spreken zo tot de verbeelding dat ze ook de aandacht van diverse celebrities hebben getrokken. Zo heeft Jennifer Lopez haar naam verbonden aan haar eigen serie “Jennifer Lopez Collection“.

De armbanden en hangers zijn voor iedereen toegankelijk. Zo is er al een armband voor € 60,= Daarna breidt u de verzameling uit met uw eigen hangers (charms), verkrijgbaar vanaf € 25,=

Endless armbanden en hangers zijn te bewonderen bij ons in de winkel en vanaf nu verkrijgbaar. Dus loop rustig even bij ons binnen om ze live te aanschouwen.

 

Endless Jewelry

Endless-Black-bracelet
Endless-Leopard-Gold
Bracelet-Blue
Leaf-Charm-Zilver

 

Profiteer nu van onze actie: 1 armband (dubbel) met een hanger naar keuze (t.w.v. € 25,=), nu voor € 69,=