U kunt weer ringen dragen

Het maakt niet uit hoe duur een ring is, als hij niet meer lekker zit of moeilijk te verwijderen is, komt er een moment dat u hem niet meer draagt. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat de dikte van uw vingers of knokkels is veranderd. Hier zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen:

  • reuma
  • artritis
  • gewichtsverandering

  • medicijngebruik
  • zwangerschap
  • weersomstandigheden

Het geheim van de reumaring

Superfitringen-Juwelier-Wol

Superfitringen

Juwelier Wolters werkt, samen met een selecte groep juweliers, met het merk Superfit. De ringen van Superfit zijn voorzien van een minuscuul scharniertje dat vrijwel onzichtbaar weggewerkt. U opent de ring, brengt hem aan achter uw knokkel en sluit de ring weer. De ring zit weer veilig en comfortabel om uw vinger. Omdat deze techniek voor veel mensen met reuma- of artritis een oplossing is, wordt hij ook wel de reumaring genoemd.

De ringen van Superfit zijn verkrijgbaar in geel- of witgoud (14 en 18-karaats) en platinum, zodat er altijd een passende oplossing voor u bestaat.

Superfitring-fase-1Superfitring-fase-2Superfitring-fase-3Superfitring-fase-4

Bestaande ringen aanpassen

U kunt kiezen uit de bestaande ringencollectie van Superfit, maar ook uw eigen ringen laten aanpassen. Juwelier Wolters heeft voor veel klanten de ringen reeds voorzien van een Superfit-scharniertje. Loop eens bij ons binnen. We laten u graag zien hoe de oplossing Superfit werkt en beantwoorden graag uw vragen. Neem gerust uw eigen ring(en) mee naar de winkel en spreek de mogelijkheden met ons. We helpen u graag.