Winkel met eigen atelier

Wietse-Wolters-in-atelier

Wietse Wolters in atelier

Wanneer u onze sfeervolle winkel binnenloopt ziet u vrijwel gelijk het open atelier. In dit atelier maakt Wietse Wolters de handgemaakte sieraden voor zowel zijn eigen lijn als exclusief voor u als klant. Het atelier wordt tevens gebruikt door andere medewerkers van Juwelier Wolters, voor reparaties, aanpassingen enz.

Exclusief ontworpen sieraden

Wietse-Wolters-

Wietse Wolters

Wat is er mooier dan een persoonlijk, op uw wensen afgestemd sieraad? Bij Wietse Wolters bent u aan het juiste adres. Hij werkt altijd in samenspraak met de klant. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. In principe is niets onmogelijk, u kunt al uw ideeën kwijt, mits ze technisch haalbaar zijn natuurlijk. Op basis van het gesprek tekent Wietse Wolters een ontwerp. Dat bespreekt hij daarna met u. Vervolgens wordt de prijs van uw handgemaakte en exclusief ontworpen sieraad bepaald. Als u het leuk vindt, kunt u de ontwikkeling van uw sieraad volgen. Van een natuurlijk materiaal tot een bijzonder sieraad.

Wietse denkt graag met u mee

Wietse Wolters houdt van een nuchtere benadering. Hij heeft veel ervaring en mensenkennis en ziet vrijwel direct wat goed bij een klant past. Als ontwerper is hij ruimdenkend en gaat graag mee in uw eigen ideeën. Als de verhoudingen kloppen, zal het sieraad voor zich spreken. Loop eens binnen om kennis te maken met zijn eigen werk.

Het duurt ongeveer vier weken voor uw handgemaakte, exclusief ontwikkelde sieraad klaar is. Spoedgevallen zijn mogelijk en altijd bespreekbaar met Wietse Wolters.

Bekijk hier de eigen collectie sieraden van Wietse Wolters >