X by Trollbeads!

X-by-Trollbeads-1De trend om zelf je sieraden samen te stellen is door veel vrouwen al opgepikt. Maar voor hen die nog een stapje verder durven te gaan is er nu X by Trollbeads. Geen hype, maar een lifestyle voor de vrouw die haar eigen pad kiest.

Voor het innovatieve design heeft men gekozen voor X-links, gemaakt van hoogwaardig zwart rubber, brons, zilver en goud. Deze opvallende schakels zijn eenvoudig aan elkaar te rijgen tot armbanden en colliers, naar eigen voorkeur. Zo draag je altijd je herinneringen, dromen en passies bij je.

 

De verschillende schakels verschillen, van rock chick-symbolen e creatieve en persoonlijk symbolen van de liefde. Uiteenlopende creaties waarbij je met verrassende combinaties je eigen verhaal vertelt.

Sieradenconcept voor expressie en stijl

X-by-Trollbeads-2“X by Trollbeads maakt de creativiteit en expressie van persoonlijke sieraden toegankelijk voor een geheel nieuw publiek”, aldus Trollbeads-oprichter en hoofdontwerpster Lise Aagaard. “Dit sieradenconcept is voor de vrouw die houdt van doordachte esthetiek, die fantasierijk en creatief is en die een sterk ontwikkeld gevoel voor persoonlijke expressie en stijl heeft”.

De schakels en X-links zijn er in verschillende materialen en vormen en voor ieder budget. en Een basisarmband met meerdere zwarte rubberen X links met bijvoorbeeld één bronzen sluiting heeft u al vanaf 60 euro. Vervolgens kunnen de rubberen X links vervangen worden door de designs van de ontwerpers om het sieraad steeds persoonlijker te maken.

 X by Trollbeads is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Dus loop rustig even bij ons binnen om ze live te aanschouwen.

X by Trollbeads

Boogschutter---Juwelier-Wol
X-by-Trollbeads---Hond
X-by-Trollbeads-Slimme-poes
X by Trollbeads - Eeuwigheid